Τηλ.::
Κίνα 9d κινηματογράφος Vr κατασκευαστής
Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Πάρτε το θεατή σε έναν άγνωστο κόσμο υψηλής τεχνολογίας!

Φέρτε στον επενδυτή 100% την κερδοφόρα νέα επιχείρηση!

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Τι κάνουμε;

 

Η ηλεκτρονική Co. Longcheng Guangzhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής 8 ετών των προϊόντων vr. Έχουμε το ισχυρό τμήμα Ε&Α και τις επαγγελματικές ομάδες πωλήσεων με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τη μιας στάσης υπηρεσία. Το Longcheng κέρδισε τη μακροπρόθεσμες εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή κ.λπ.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν κινηματογράφο 9D VR, 6 καθίσματα 9D VR, τη μηχανή VR Arcade, VR Flight Simulator, το ποδήλατο VR, την ιππασία VR, το Drive προσομοιωτή F1, μόνιμη πλατφόρμα VR, προσομοιωτής αγώνα VR ...... και συνεχίζουν τις νέες καινοτομίες.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.
 

Το εργοστάσιό μας

 

Το εργοστάσιο VART VR έχει έναν σύγχρονο τυποποιημένο τομέα της παραγωγής τετραγωνικών μέτρων 3000+ που βασίζεται σε Panyu, Guangzhou. Έχουμε τα μέρη επαγγελματικών περισσότερων από 50 εργαζομένων. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από τα υψηλά υλικά και τα εξαρτήματα βαθμών. Οι εξοπλισμοί παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας μας επιτρέπουν την κατασκευή ένα πλήρες σύνολο προϊόντων μας σε μια εβδομάδα.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Το τμήμα τεχνολογίας και η ομάδα κινηματογράφων μας

 

Έχουμε μια πεπειραμένη, επαγγελματική τεχνική άριστη ομάδα Ε&Α. Μπορούν να αναπτύξουν στη μίσθωση ένα τη δημοφιλή νέα μηχανή σε ένα έτος, και να το κάνουν στην αγορά.

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τους κινηματογράφους 9D VR & VR τους διαλογικούς κινηματογράφους ανεξάρτητα. Η ομάδα κινηματογράφων μας έχει τους εμψυχωτές και το ανώτερο renderer για να σιγουρευτεί τις ταινίες μπορεί να εργαστεί αρκετά καλά. Και πρέπει να πάρει πολλή πιστοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων για τους κινηματογράφους που κάνουμε. Συγχρόνως, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε να περιβάλουμε διαφημιστικοί για τους πελάτες, για να βοηθήσουμε τους πελάτες για να ενεργοποιήσουμε τον κινηματογράφο.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Η ομάδα υπηρεσιών μας

 

Έχουμε μια τέλεια ομάδα μεταπωλήσεων που ακολουθεί συνεχώς για την υπηρεσία μετα-συντήρησης και μεταπώλησης. Παρέχουμε ένα υψηλής ποιότητας αγγλικό υπηρεσία online 24 ωρών. Θα σας προσφέρουμε την εγκατάσταση, τη μακρινή συντήρηση, τους κινηματογράφους που επιμορφώνονται και άλλες υπηρεσίες.

 

 

 

Το Exhibiton μας παρουσιάζει

 

Το Guangzhou Longcheng είναι ένας από το μεγαλύτερο κατασκευαστή προϊόντων λούνα παρκ και ψυχαγωγίας στην Κίνα, και θα συμμετάσχει σε πολλή μεγάλη έκθεση κλίμακας σε όλο τον κόσμο όπως το IAAPA EXPO σε UAS και η ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ παρουσιάζει Ντουμπάι.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Συσκευασία

 

Συσκευασία εξαγωγής ασφάλειας: Συσκευασμένη από Streching την ταινία μέσα, η συσκευασία αφρού PE και κοντραπλακέ έξω και εξοπλισμένη με ολόκληρη τη σταθερή ξύλινη περίπτωση, αυτό μπορεί 100% να σας βοηθήσει για να προστατεύσει τις μηχανές παραδίδει.

Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 12 μήνες, ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, εάν τα μέρη είναι χαλασμένα και πρέπει να επισκευαστούν (οι τεχνητές ζημίες και το εύκολος-σπασμένο μέρος δεν συμπεριλαμβάνονται), του πελάτη εξουσιοδότησης καμία ανάγκη να στείλουμε πρώτα και να περιμένουμε μετά από να επισκευάσουμε, αντ' αυτού, θα στείλουμε το αναπληρώσιμο μέρος στον πελάτη από DHL ή άλλα γρήγορα δέματα, καμία ανάγκη να περιμεθεί και να κερδηθεί χρόνος, ΓΡΗΓΟΡΑ.

Και τα ανταλλακτικά και το φορτίο δεμάτων στην πλευρά πελατών είναι ελεύθερα, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Παρέχουμε τη συντήρηση για ολόκληρη τη ζωή!

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Πιστοποιητικό
 

Το εργοστάσιό μας ανέπτυξε ανεξάρτητα ποικίλο προϊόν vr έχουμε περάσει το διεθνές CE, ISO9001 και άλλη πιστοποίηση, και την πρόσβαση στα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε το ένα μετά το άλλο το χρυσό πρόγραμμα για την πλειοψηφία των επενδυτών, στο δρόμο για να πάρουμε πλούσιοι, να κερδίσουμε χέρι-χέρι.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.
 

Επιτυχείς περιπτώσεις πελατών

 

Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί παντού στους κόσμους, και μακριά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, ect τις χώρες και τις περιοχές. Αφήστε τους επενδυτές να απολαύσουν τη γενναιόδωρη υψηλή τεχνολογία ανταμοιβών φέρνει τον πλούτο.

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : VART

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η ηλεκτρονική Co. Longcheng Guangzhou, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2011 είναι ένας κατασκευαστής 8 ετών που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία του εξοπλισμού VR. Το Longcheng ανέπτυξε ανεξάρτητα ποικίλο προσομοιωτή VR περιλαμβάνει τον κινηματογράφο 9D VR, VR Arcade, περιπατητής VR, αγώνας VR, πτήση VR, κινηματογράφος κ.λπ. 6 καθισμάτων VR. Έχουμε το ολοκληρωτικό έλεγχο της ηλεκτρικής τεχνολογίας προσομοίωσης κινήσεων κυλίνδρων και μιας κύριας τεχνολογίας ελέγχου αναπαραγωγής ήχου κινηματογράφων ειδικό εφέ. Συγχρόνως, πέρασε το διεθνές πιστοποιητικό και είχε πρόσβαση στα διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το εμπορικό σήμα μας «VART» που πωλεί καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, και εξαγόμενος επίσης στους πελάτες στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή κ.λπ.

 

2011 - Καθιερώστε

Ηλεκτρονική Co. Longcheng Guangzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται. Αλλά ενώπιον του προϊσταμένου μας εργάστηκε ήδη για τον εξοπλισμό διασκέδασης εφ' όσον 10 έτη. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τα δημοφιλή προϊόντα για την αγορά.

2012 - ανάπτυξη

5D ο κινηματογράφος και ο μίνι κινηματογράφος 2seater 5D πωλούν καλά στην αγορά

2013 - Πρόκληση

Όλο και περισσότερο εργοστάσιο κινηματογράφων 5d έξω, και παρέχουν σε φτηνότερη τιμή. Αιτία insit πάντα ποιότητα πρώτα, έτσι εμείς έχουμε όχι το μεγάλο πλεονέκτημα για την τιμή. Στην κατάσταση thi, αναπτύξαμε τον κινηματογράφο 7d, βασισμένο στον κινηματογράφο 5d, έχει το παιχνίδι πυροβόλων όπλων shootiong. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τον ανταγωνισμό, μπορεί επίσης να τυπώσει την εικόνα των φορέων. Αυτό νέα προϊόντα προσελκύει mant τους πελάτες για μας. 

2014 - Να μεγαλώσει

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός από πωλήστε 5d, κινηματογράφος 7d. Το εργοστάσιό μας προσπαθεί επίσης να βρεί τα νέα προϊόντα. Όπως τα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας.

2015 - Καινοτομία

Ο κινηματογράφος νέων προϊόντων 9D VR τελειώνει και έβαλε στην αγορά. Ειδικά στην έκθεση, 9D μας VR πολύ δημοφιλές, οι πελάτες το συμπαθούν τόσο μεγάλο μέρος, όχι μόνο το σχέδιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά και με υψηλό - ποιότητα. Έτσι πρέπει μεγάλος να αυξηθούμε για 9D VR.  

2016 ανάπτυξη & καινοτομία

Φέτος, εκτός από 9D VR, θα κάνουμε 4 είδη νέων προϊόντων εικονικής πραγματικότητας. Προσπαθήστε να παρέχετε τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες. Επίσης extablish πλατφόρμα πληροφοριών Longchong, έτσι εύκολος για τους πελάτες να ελέγξουν τα καταστήματά τους. 

Στο μέλλον, θα κάνουμε τη φωλιά μας για να αφήσουμε τους επενδυτές να απολαύσουν τη γενναιόδωρη υψηλή τεχνολογία ανταμοιβών φέρνουμε τον πλούτο.

υπηρεσία της εταιρίας

Τεχνική υπηρεσία
1. σε απευθείας σύνδεση προσοχή πελατών 24h εξασφαλίστε στιγμιαία βοήθεια μέσω των τηλεφωνημάτων/των οδηγιών WhatsApp/Skype/Wechat/Vedio
2. Συνημμένο αγγλικό εγχειρίδιο εγκαταστάσεων βήμα--βημάτων έκδοσης για εκείνα τα προϊόντα εφαρμόσιμα και το εγχειρίδιο χειριστών
3. Επαγγελματική ανάλυση στοιχείων λειτουργίας βασισμένη στη μηχανή του πελάτη, συμβουλές προσφοράς για την παράμετρο που θέτει για το μέγιστο κέρδος

Εξουσιοδότηση
1. 12 μήνες ελεύθερη συντήρηση εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής

Παράδοση
1--Κρατάμε το απόθεμα για τα μέρη για να εγγυηθούμε έτσι την έγκαιρη παράδοση επίσης είμαστε εξοπλισμένοι καλά και καλά-επανδρωμένοι
2--Ξύλινη συσκευασία περίπτωσης κατάλληλη για τη διεθνή μεταφορά

Ομάδα επιχείρησης

Μάρκετινγκ: 15-25 άνθρωποι

Παραγωγή: 21-30 άνθρωποι

Ε&Α: 10-15 άνθρωποι

Ωρ.: 3-5people

Προσωπικό ποιοτικής επιθεώρησης: 5-10 άνθρωποι

Ομάδα σχεδίου: 5-10people

Μετά από-πωλήστε το προσωπικό υπηρεσιών: 5-10 άνθρωποι

Προσωπικό οικονομικής λογιστικής: 1-5 άνθρωποι 

Προσωπικό υποστήριξης: 1-5 άνθρωποι 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.
Οικοδόμηση 5, ΝΟ 6, του φραγμού Ε, της επιστήμης Xinli και του πάρκου τεχνολογίας, δρόμος No.6 Shixin, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::00-86-13925189750
Mobile Site Privacy PolicyΚίνα συσκευές εικονικής πραγματικότητας προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2022 virtual-realitycinema.com. All Rights Reserved. Developed by ECER