Τηλ.::
Κίνα 9d κινηματογράφος Vr κατασκευαστής
Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Πάρτε το θεατή σε έναν άγνωστο κόσμο υψηλής τεχνολογίας!

Φέρτε στον επενδυτή 100% την κερδοφόρα νέα επιχείρηση!

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Τι κάνουμε;

Η ηλεκτρονική Co. Longcheng Guangzhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής 8 ετών των προϊόντων vr. Έχουμε το ισχυρό τμήμα Ε&Α και τις επαγγελματικές ομάδες πωλήσεων με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τη μιας στάσης υπηρεσία. Το Longcheng κέρδισε τη μακροπρόθεσμες εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή κ.λπ.

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν κινηματογράφο 9D VR, 6 καθίσματα 9D VR, τη μηχανή VR Arcade, VR Flight Simulator, το ποδήλατο VR, την ιππασία VR, το Drive προσομοιωτή F1, μόνιμη πλατφόρμα VR, προσομοιωτής αγώνα VR ...... και συνεχίζουν τις νέες καινοτομίες.

 


 

Το εργοστάσιό μας

Το εργοστάσιο VART VR έχει έναν σύγχρονο τυποποιημένο τομέα της παραγωγής τετραγωνικών μέτρων 3000+ που βασίζεται σε Panyu, Guangzhou. Έχουμε τα μέρη επαγγελματικών περισσότερων από 50 εργαζομένων. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από τα υψηλά υλικά και τα εξαρτήματα βαθμών. Οι εξοπλισμοί παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας μας επιτρέπουν την κατασκευή ένα πλήρες σύνολο προϊόντων μας σε μια εβδομάδα.

 

 

Το τμήμα τεχνολογίας και η ομάδα κινηματογράφων μας

Έχουμε μια πεπειραμένη, επαγγελματική τεχνική άριστη ομάδα Ε&Α. Μπορούν να αναπτύξουν στη μίσθωση ένα τη δημοφιλή νέα μηχανή σε ένα έτος, και να το κάνουν στην αγορά.

 

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τους κινηματογράφους 9D VR & VR τους διαλογικούς κινηματογράφους ανεξάρτητα. Η ομάδα κινηματογράφων μας έχει τους εμψυχωτές και το ανώτερο renderer για να σιγουρευτεί τις ταινίες μπορεί να εργαστεί αρκετά καλά. Και πρέπει να πάρει πολλή πιστοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων για τους κινηματογράφους που κάνουμε. Συγχρόνως, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε να περιβάλουμε διαφημιστικοί για τους πελάτες, για να βοηθήσουμε τους πελάτες για να ενεργοποιήσουμε τον κινηματογράφο.

 

 

Η ομάδα υπηρεσιών μας

Έχουμε μια τέλεια ομάδα μεταπωλήσεων που ακολουθεί συνεχώς για την υπηρεσία μετα-συντήρησης και μεταπώλησης. Παρέχουμε ένα υψηλής ποιότητας αγγλικό υπηρεσία online 24 ώρας. Θα σας προσφέρουμε την εγκατάσταση, τη μακρινή συντήρηση, τους κινηματογράφους που επιμορφώνονται και άλλες υπηρεσίες.

 

 

 

Το Exhibiton μας παρουσιάζει

Το Guangzhou Longcheng είναι ένας από το μεγαλύτερο κατασκευαστή προϊόντων λούνα παρκ και ψυχαγωγίας στην Κίνα, και θα συμμετάσχει σε πολλή μεγάλη έκθεση κλίμακας σε όλο τον κόσμο όπως το IAAPA EXPO σε UAS και η ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ παρουσιάζει Ντουμπάι.

 

 

Συσκευασία

Συσκευασία εξαγωγής ασφάλειας: Συσκευασμένη από Streching την ταινία μέσα, η συσκευασία αφρού PE και κοντραπλακέ έξω και εξοπλισμένη με ολόκληρη τη σταθερή ξύλινη περίπτωση, αυτό μπορεί 100% να σας βοηθήσει για να προστατεύσει τις μηχανές παραδίδει.

 

Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 12 μήνες, ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, εάν τα μέρη είναι χαλασμένα και πρέπει να επισκευαστούν (οι τεχνητές ζημίες και το εύκολος-σπασμένο μέρος δεν συμπεριλαμβάνονται), του πελάτη εξουσιοδότησης καμία ανάγκη να στείλουμε πρώτα και να περιμένουμε μετά από να επισκευάσουμε, αντ' αυτού, θα στείλουμε το αναπληρώσιμο μέρος στον πελάτη από DHL ή άλλα γρήγορα δέματα, καμία ανάγκη να περιμεθεί και να κερδηθεί χρόνος, ΓΡΗΓΟΡΑ.

Και τα ανταλλακτικά και το φορτίο δεμάτων στην πλευρά πελατών είναι ελεύθερα, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Παρέχουμε τη συντήρηση για ολόκληρη τη ζωή!

Πιστοποιητικό
Το εργοστάσιό μας ανέπτυξε ανεξάρτητα ποικίλο προϊόν vr έχουμε περάσει το διεθνές CE, ISO9001 και άλλη πιστοποίηση, και την πρόσβαση στα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε το ένα μετά το άλλο το χρυσό πρόγραμμα για την πλειοψηφία των επενδυτών, στο δρόμο για να πάρουμε πλούσιοι, να κερδίσουμε χέρι-χέρι.

 


 

Επιτυχείς περιπτώσεις πελατών

Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί παντού στους κόσμους, και μακριά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, ect τις χώρες και τις περιοχές. Αφήστε τους επενδυτές να απολαύσουν τη γενναιόδωρη υψηλή τεχνολογία ανταμοιβών φέρνει τον πλούτο.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : VART

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η ηλεκτρονική Co. Longcheng, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2011, με 61-100 προσωπικό. Οι κύριες επιχειρήσεις μας είναι κινηματογράφος 9D VR, εικονική πραγματικότητα producst, κινηματογράφος 7D και κινηματογράφος κ.λπ. 5d. Όλα τα προϊόντα μέσω μιας σφαιρικής πώλησης δικτύων μάρκετινγκ, όχι μόνο ικανοποιούν τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από πενήντα χώρες.
Το εργοστάσιό μας έχει περάσει το CE, ROHS, επίσης με περισσότερα από 10 είδη διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Το Longcheng έχει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Έτσι κάθε ένας, έχουμε πολλά νέα προϊόντα. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε υψηλό - η ποιότητα και με υψηλό κέρδος επενδύει το πρόγραμμα για τους πελάτες. 

 

2011 - Καθιερώστε

Ηλεκτρονική Co. Longcheng Guangzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται. Αλλά ενώπιον του προϊσταμένου μας εργάστηκε ήδη για τον εξοπλισμό διασκέδασης εφ' όσον 10 έτη. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τα δημοφιλή προϊόντα για την αγορά.

2012 - ανάπτυξη

5D ο κινηματογράφος και ο μίνι κινηματογράφος 2seater 5D πωλούν καλά στην αγορά

2013 - Πρόκληση

Όλο και περισσότερο εργοστάσιο κινηματογράφων 5d έξω, και παρέχουν σε φτηνότερη τιμή. Αιτία insit πάντα ποιότητα πρώτα, έτσι εμείς έχουμε όχι το μεγάλο πλεονέκτημα για την τιμή. Στην κατάσταση thi, αναπτύξαμε τον κινηματογράφο 7d, βασισμένο στον κινηματογράφο 5d, έχει το παιχνίδι πυροβόλων όπλων shootiong. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τον ανταγωνισμό, μπορεί επίσης να τυπώσει την εικόνα των φορέων. Αυτό νέα προϊόντα προσελκύει mant τους πελάτες για μας. 

2014 - Να μεγαλώσει

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός από πωλήστε 5d, κινηματογράφος 7d. Το εργοστάσιό μας προσπαθεί επίσης να βρεί τα νέα προϊόντα. Όπως τα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας.

2015 - Καινοτομία

Ο κινηματογράφος νέων προϊόντων 9D VR τελειώνει και έβαλε στην αγορά. Ειδικά στην έκθεση, 9D μας VR πολύ δημοφιλές, οι πελάτες το συμπαθούν τόσο μεγάλο μέρος, όχι μόνο το σχέδιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά και με υψηλό - ποιότητα. Έτσι πρέπει μεγάλος να αυξηθούμε για 9D VR.  

2016 ανάπτυξη & καινοτομία

Φέτος, εκτός από 9D VR, θα κάνουμε 4 είδη νέων προϊόντων εικονικής πραγματικότητας. Προσπαθήστε να παρέχετε τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες. Επίσης extablish πλατφόρμα πληροφοριών Longchong, έτσι εύκολος για τους πελάτες να ελέγξουν τα καταστήματά τους. 

 

Στο μέλλον, θα κάνουμε τη φωλιά μας για να αφήσουμε τους επενδυτές να απολαύσουν τη γενναιόδωρη υψηλή τεχνολογία ανταμοιβών φέρνουμε τον πλούτο.

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσία Longcheng

 

1. Τεχνικό σχέδιο κατάρτισης

Προκειμένου να επιτραπεί ο χρήστης έχει έναν περιεκτικό καταλαβαίνοντας τα προϊόντα και καθημερινή χρήση, συντήρηση και διαχείριση, θα παράσχουμε την περιεκτική, συστηματική κατάρτιση για τον πελάτης-δευτερεύοντα τεχνικό ή το χειριστή.

Μέσω της κατάρτισης, δώστε το χρήστη μια περιεκτική κατανόηση για το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου του συστήματος, της εγκατάστασης, της ανάθεσης, της λειτουργίας και της συντήρησης, ελλιμενίζοντας, και προσπαθήστε να κάνετε τη χρήση χρηστών αυτό σύμφωνα με την κατάρτισή μας και η τεκμηρίωση κατασκευής συστημάτων μπορεί να είναι ανεξάρτητη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση ολόκληρο το σύστημα

 

2. Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

1.Dispatching ο τεχνικός μας στη θέση σας για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση και να σας διδάξει καθημερινά τη συντήρηση.
2.One εξουσιοδότηση έτους, ισόβια συντήρηση.
3.Lifetime βελτίωση ελεύθερου λογισμικού.

 

1). Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

Κάθε προϊόν θα είναι ακριβής επιθεώρηση, να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων πριν από τη συσκευασία, τα προϊόντα σε ένα ελάχιστο του ποσοστού ελαττωμάτων. Ακολουθήστε ότι οι οδηγίες «πλήρως προστατεύουν την επένδυση και την αποδοτικότητα του χρήστη, καλύψτε πλήρως την απαίτηση του χρήστη και μειώστε το φορτίο τους.»

 

2). Εγγυηθείτε το μέτρο

Η ομάδα εξουσιοδότησης θα είναι στην αφή με τον πελάτη στην πρώτη φορά, αποτελεσματικά ειδοποίηση με τα προβλήματα επικοινωνίας πελατών. Για το γενικό πρόβλημα αποτυχίας, η ομάδα εξουσιοδότησης μέσω του τηλεφώνου, μακρινοί τρόποι δικτύων να κατευθυνθεί ο πελάτης λύνει το πρόβλημα σε μια ώρα. Για ανίκανο να αφαιρέσει χωρίστε το πρόβλημα ελαττωμάτων, η ομάδα εργασίας εξουσιοδότησης θα φθάσει μέσα σε 24 ώρες για να λύσει το πρόβλημα, την εργασία εξουσιοδότησης θα τελειώσουν σε 48 ώρες.

 

3). Υπηρεσία διάρκειας ζωής

Κάθε προϊόν είναι πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε ακόμα την πληρωμένη επιτόπια υπηρεσία επισκευής συντήρησης, χρεώστε μόνο το βασικό κόστος. Ενώ οι χρήστες μπορούν ακόμα να πάρουν την ελεύθερη ομάδα τεχνικών συντήρησης της κανονικής επιμόρφωσης υπηρεσιών, της μακρινής τεχνικής βοήθειας και άλλων υπηρεσιών.

Ομάδα επιχείρησης

Ομάδες Longcheng: 

 

Μάρκετινγκ: 15-25 άνθρωποι

Παραγωγή: 21-30 άνθρωποι

Ε&Α: 10-15 άνθρωποι

Ωρ.: 5-10people

Προσωπικό ποιοτικής επιθεώρησης: 5-10 άνθρωποι

Ομάδα σχεδίου: 5-10people

Μετά από-πωλήστε το προσωπικό υπηρεσιών: 5-10 άνθρωποι

Προσωπικό οικονομικής λογιστικής: 1-5 άνθρωποι 

Προσωπικό υποστήριξης: 1-5 άνθρωποι 

 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.
No.12 Shixin Rd, χωριό Xinshuikeng, οδός Dalong, Panyu Dist., Guangzhou
Τηλ.::00-86-13560161434
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας 9D VR Cinema προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 virtual-realitycinema.com. All Rights Reserved.